fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

spray paralizant

Caz ciudat la Turda, aflat în cercetarea polițiștilor: un turdean a reclamat faptul că a fost șpreiat în ochi, de un maistru militar de la Luna, care l-a chemat pentru a-i returna o datorie de 500 de lei. Maistrul militar a depus și el plângere la Poliție, susținând că a fost... atacat de cel care susține că l-ar fi împrumutat cu bani și că a fost nevoit să se apere!

”Turdeanul, un bărbat trecut de vârsta de 40 de ani aşteaptă să fie invitat în cabinetul de consultaţii al I.M.L.Cluj. Deşi are un fizic de boxer de categoria grea pare atât de emoţionat că se află la un cabinet medical încât am senzaţia că e un adolescent timid, de la ţară. Până la urmă mărturiseşte că a încasat nişte jeturi de spray în ochi, din partea unui maistru militar de la Unitatea de aviaţie militară din Luna deoarece îndrăznise să-i ceară înapoierea unei datorii pe care acesta o avea faţă de el. Iar când agresorul l-a convocat zice-se, pentru acest lucru, acesta i-a zis: „Hai să-ţi dau datoria”- şi i-a pulverizat jetul în ochi. Apoi, tot el a chemat poliţia zicând că a fost atacat de acesta şi a fost nevoit să se apere, fiindu-i pusă viaţa în primejdie!”, menționează Gazeta de Cluj, care a relatat despre acest incident, după ce turdeanul șpreiat în ochi a ajuns la IML Cluj.

Cel șpreiat susține că maistrul militar, în vârstă de 35 de ani, i-ar fi dat întâlnire pentru a-i returna cei 500 de lei, o datorie veche de circa o lună de zile. Când s-a apropiat de maistrul militar, acesta l-a șpreiat în ochi, iar cel șpreiat s-a refugiat într-un magazin, unde a stat circa 2 ore, ca să-și revină, pentru că nu mai vedea nimic. Între timp, maistrul militar a mers direct la Poliție și a reclamat că... a fost atacat, motiv pentru care a folosit șpreiul care îș avea asupra sa pentru a se apăra!

”Bărbatul mărturiseşte că, imediat după incident,  fratele său l-a urcat în maşină şi l-a transportat de urgenţă la Clinica de Oftalmologie din Cluj-Napoca, unde medicii i-au acordat primul ajutor, recomandându-i zece zile de îngrijiri medicale. Apoi bărbatul s-a întors la Turda, la poliţie şi a aflat că maistrul militar – culmea tupeului! – făcuse deja plângere împotriva lui, înainte ca el să apuce s-o facă…”, relatează sursa citată.

„Avusesem încredere în el deoarece cumnatul meu urma să-i fie naş de căsătorie şi nu mi-am imaginat nicio clipă că maistrul militar ar fi în stare de aşa ceva! Oricum, e clar că individul va fi nevoit să-şi caute alt naş, fiindcă pe cumnatul l-a pierdut”!, a povestit victima care s-a prezentat la IML Cluj, pentru siteul menționat anterior.

Punctul de vedere al I.P.J.Cluj 

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Ambii bărbaţi au depus plângere penală, unul împotriva celuilalt. Cercetările continuă în vederea clarificării tuturor aspectelor sesizate”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate