fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

injunghiat sotia

O poveste de dragoste desprinsă parcă dintr-un film, condimentată cu „de toate” trăiește un tânăr din Câmpia Turzii care are parte de o dragoste cu năbădăi.

 

Acesta a fost înjunghiat de mama iubitei în picior în plin centrul orașului iar acum se perindă pe la poliție și IML. Între timp oamenii legii au deschis un dosar penal  de amenințare formulat chiar de presupusa agresoare, care pretinde că tânărul ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Întreaga poveste este relatată de jurnaliștii de la Gazeta de Cluj, care afirmă că bărbatul, pe numele său Cătălin, nu a formulat încă o plângere la poliție pentru cele petrecute, dar termenul legal de la petrecerea faptelor este de 90 de zile.

„Ne-am cuplat anul trecut şi, recunosc, am reuşit să o cuceresc destul de dificil – fiind o fată extrem de frumoasă şi curtată de mulţi – dar a „căzut” doar după ce i-am oferit cadouri şi diverse atenţii. E originară din Soporu de Câmpie, dar stă în gazdă în Câmpia Turzii, unde are un loc de muncă, nu ştiu exact unde. Ei bine, ne-am certat îngrozitor după ce am aflat că mai are alţi doi-trei iubiţi pe rol, exact în acelaşi timp cu mine. Culmea, cu toţii inşi maturi, cam de vârsta mea, cu poziţie socială şi plini de bani. Lucrul acesta m-a indignat teribil, aşa că i-am scris nişte mesaje pe telefonul mobil, am înjurat-o şi i-am zis, practic „de noroc”. Am fost teribil de dezamăgit fiindcă, vă rog să mă credeţi, îmi povestise toată viaţa ei de până atunci – inclusiv faptul că a fost victima unei tentative de viol, care a marcat-o profund. Chiar m-am ataşat de ea şi ajunsesem să vorbim la telefon câte şapte-opt ore pe zi, împărtăşindu-ne unul altuia secretele. Dar, după ce-am aflat adevărul gol-goluţ şi-am înjurat-o, atât verbal  cât şi prin sms-uri, ea m-a pârât mamei, zicându-i că o ameninţ şi la scurt timp a avut loc şi incidentul care m-a adus aici, la I.M.L.Cluj” relatează victima pentru Gazeta de Cluj.

Cătălin mărturiseşte, mai departe, că în urmă cu câteva zile se afla întâmplător, în faţa unui magazin din Câmpia Turzii, când brusc s-a trezit atacat de două femei: mama şi bunica iubitei.

 „Acum, după acest gest al mamei sale nu cred că mai poate fi vorba de vreo împăcare. Ştiam că e o diferenţă mare de vârstă între noi, ştiam şi că o să se termine cândva iubirea noastră – dar nu-mi închpuiam că într-un mod atât de rapid şi de brutal. Nici acum nu le vreau celor două răul, dar mi-am scos hârtia asta ca să mă pot apăra fiindcă văd că femeile astea au gânduri mari legate de mine şi sunt extrem de determinate”! mai spune Cătălin.

Punctul de vedere al I.P.J.Cluj

„Acest bărbat s-a prezentat iniţial la poliţie, sesizând neînţelegeri cu iubita şi familia acesteia, dar nu a sesizat niciun aspect de natură penală. Practic, şi-a rezervat dreptul de a formula plângere penală la poliţie în termenul prevăzut de lege, de trei luni. În schimb, mama fetei a făcut plângere penală împotriva sa pentru ameninţare” -a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Pompaş, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate