fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

5f4544fce7dc08bf1c6fa6b78fce875f

Hoțul unui autoturism a fost urmărit prin mai multe localități din județ, după ce s-au instituit mai multe filtre. În cele din urmă, hoțul a fost prins la Tureni.

 

”La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 15:20, Poliția a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că i–a fost sustras autoturismul de un potențial cumpărător.

În baza sesizării, unitățile și echipajele de poliție din teren au fost alertate în vederea depistării în trafic a autoturismului, fiind instituite filtre rutiere”, informează IPJ Cluj.

Filtrul constituit la Tureni a identificat autoturismul, însă șoferul nu a oprit și a luat-o pe drumul spre Aiton. Apoi, s-a întors, iar în zona localității Ceanu Mic, a luat-o pe câmp, apoi a abandonat autoturismul, fugind.

În zonă au fost mobilizate mai multe echipaje de poliție din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda - Posturile de Poliţie Comunale Tureni, Aiton şi Sănduleşti, precum şi echipaje din cadrul Biroului Rutier și Ordine Publică din cadrul Poliţiei muncipiului Turda, care au reuşit, în urma scotocirilor şi căutărilor efectuate în teren, depistarea şi prinderea conducătorului auto.

Conform probatoriului administrat, cel în cauză ar fi contactat persoana vătămată, care publicase anterior un anunț privind vânzarea unui autoturism fabricat în anul 2007, fiind interesată de cumpărarea acestuia. Astfel, în urma înțelegerii telefonice, cei doi s-au întâlnit pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar într-un moment de neatenție al proprietarului, pretinsul cumpărător ar fi pornit motorul, ar fi blocat portierele, părăsind locul de parcare în viteză, context în care proprietarul ar fi fost tras după mașină câțiva metri (acesta s-ar fi agățat de mânerul portierei cu scopul de a-l determina pe pretinsul cumpărător să oprească) și apoi a căzut pe asfalt, menționează Știri de Cluj.

Tânărul de 20 de ani, din Suceava, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tâlhărie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator