fbpx

pmp 1300x300

1 Comentariu

gunoaie turda

În ultimele zile, au fost probleme cu ridicarea gunoaielor de pe raza localității Turda. Societatea Prival, care se ocupă de această activitate, a făcut unele precizări.

 

Reprezentanții societății ne-au declarat că activitatea s-a dat peste cap din cauza faptului că depozitul de la Zlatna, unde se duc în prezent gunoaiele din Turda, nu a mai primit transporturi, pentru că era prea plin. ”La ora 12 am reușit să descărcăm camioanele care erau pline de vineri. Vom recupera”, au precizat cei de la Prival.

Societatea din Turda a întâmpinat diverse probleme de ani de zile, principala cauză fiind faptul că cei de la Consiliul Județean Cluj nu au reușit să finalizeze depozitul județean comun, pe bani europeni, deși acest lucru trebuia să se producă de câțiva ani. Din acest motiv, au trebuit căutate soluții alternative. Astfel, pentru o perioadă, deșeurile din Turda au fost duse la Odorheiu Secuiesc, însă acolo nu s-a mai putut duce, pentru că au refuzat să mai primească din alte județe, de circa un an de zile. Ulterior s-au dus la Brașov, până în luna decembrie a anului trecut, pentru ca în prezent să se ducă la Zlatna, însă depozitul de aici este destul de mic și adeseori apar probleme de ”încărcare”.

”De săptămâna viitoare semnăm alt contract, cu alt depozit”, au comunicat reprezentanții Prival.

Pentru a recupera, cei de la Prival s-au organizat în două schimburi, începând de azi.

Cu o mobilizare maximă, cei de la Prival ne-au comunicat că zona de Blocuri va fi finalizată azi. Mai rămân deșeuri neridicate din zone de case, însă acestea se vor rezolva mâine, astfel încât în acest week-end situația ridicării gunoaielor să fie readusă la graficul normal.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create, dar sunt lucruri care nu depind numai de noi. Facem eforturi constante pentru a rezolva problemele pe care trebuiau să le rezolve alții, de ani de zile. Mulțumim pentru înțelegerea acordată”, au transmis reprezentanții societății de colectare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ghita șpan · 17:48 27.02.2019
    Si noi vom avea o problema in a ne plati facturile de salubritate!Nu suntem curiosi domnilor conducatori ca nu sunteti capabili sa gestionati problema.Aceasta este oglinda dumneavoastra,capacitatea dumneavoastra de a conduce o companie!Primaria asista pasiv la tot ce se intâmpla si nu ia nicio masura administrativa impotriva acestor companii gen Prival,Radp,Caa
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator