fbpx

Scrie un comentariu

ambulanta

După ce în decembrie 2018, Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj i-au fost repartizate 12 ambulanțe, în 2019, Guvernul României va repartiza Clujului încă 34 de ambulanţe.

 

"Clujul avea nevoie de aceste ambulanţe noi şi este important ca în următorii ani, etapizat, să fie reînnoit tot parcul auto. Cu siguranţă că toate municipiile din Cluj vor primi ambulanţe noi, inclusiv oraşul Huedin. Sănătatea trebuie să rămână o prioritate pentru clujeni şi fiecare modernizare şi îmbunătăţire a echipamentelor de profil trebuie susţinută", trasmite preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra.

Contactată de TurdaNews, șefa serviciului de ambulanță din Turda, Dana Gărduș, spune că în luna decembrie s-a primit o nouă ambulanță de tip B2, dar care abia din ianuarie a intrat în „lucru”, nu se știe dacă acum va mai fi repartizată o altă autoutilitară.

Încă nu știm dacă mai primim una, ar mai fi necesară cel puțin una dacă nu două ambulanțe de tip C....până nu le vedem în curte nu putem spune nimic, promisiuni au mai fost” explică Gărduș.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator