fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

ambulanta ct

Câmpia Turzii a mai primit o ambulanță (tip B), care va deservi urgențele medicale din zona acestei localități.

”Urmare a insistențelor noastre și a accentuării în mod repetat a nevoii de reglementare a situației ambulanțelor pe raza municipiului Câmpia Turzii, dar în special datorită eforturilor depuse de către Serviciul de Ambulanță Cluj, municipiului nostru i-a fost atribuită încă o ambulanță de tip B, complet dotată pentru a deservi urgențele medicale. Aduc mulțumiri domnului doctor Horia Simu pentru preocupare si implicare în rezolvarea acestei nevoi stringente pentru Câmpia Turzii. Ne dorim ca de acum, situațiile medicale deosebite din comunitatea noastră sa fie soluționate în mod prompt și cu succes, în cel mai scurt timp. Nu este mult dar este încă un pas.”, a precizat primarul Dorin Lojigan.

UPDATE:

Consilierul județean PSD, Petre Pop, care a fost ales recent în funcția de președinte al PSD Câmpia Turzii, contestă orice merit al primarului în ceea ce privește obținerea ambulanței.

”Chiar dacă liberali și-au făcut un obicei din a se lăuda, pe Facebook, cu realizările altora, (realizări la care nu au nici cea mai mică contribuție), noi o să vă informăm corect. Ambulanța nouă primită de Câmpia Turzii, este achiziționată printr-un program aplicat de Guvernul României, condus de Viorica Dăncilă. Administratia de la Câmpia Turzii, nu a avut nicio contribuție în achiziționarea ei, și nici nu au decis atribuirea ei. Concluziile de trageți dvs”, a comentat Petre Pop, care a precizat că Guvernul PSD-ALDE a achiziționat peste 1.200 de ambulanțe, care au fost distribuite apoi în țară.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator