fbpx

Scrie un comentariu

codgalben 21feb

Administrația Națională de Meteorologie atrage atenția asupra apariției unor ninsori și a unui strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, răcire accentuată.

 

Intervalul de avertizare debutează în 22 februarie (vineri) la ora 14.00 și va dura până în 23 februarie (sâmbătă), la ora 15.00.

”În intervalul menționat se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi mixte în Transilvania și mai ales sub formă de ninsoare în zonele montane, moderate cantitativ în Carpații Meridionali, unde se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

În Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia, la început vor fi ploi, care se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale de 45...55 km/h. Local se va forma ghețuș.

Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această dată, geroasă noaptea și dimineața, mai ales în regiunile nordice și centrale.”, a transmis ANM, precizând că vremea se va menține rece până luni (25 februarie).

Concomitent, de mâine de la ora 16.00 va intra în vigoare și un Cod Galben de vânt, care este valabil până sâmbătă la ora 16.00.

”În Banat, Crișana, Muntenia, Dobrogea și în sudul și centrul Moldovei vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 55...65 km/h și izolat 70 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, cu viteze peste 90...100 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.”, menționează ANM.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator