fbpx

12 Comentarii

pompieri CNMV

În jurul orei 12,30 a izbucnit un incendiu la parterul Colegiului Național Mihai Viteazu Turda, o impresionantă mobilizare de forțe s-au deplasat la locul intervenției.

Autospeciale de stins incendii, mașini de prim ajutor și transport victime multiple, o autoscară și echipaje de poliție și jandarmerie s-au deplasat la CNMV Turda pentru a luat parte la un amplu exercițiu organizat periodic de ISU Cluj.

S-a simulat la colegiul din Turda intervenția ca urmare a unui incendiu puternic care afectează clădirea liceului și produce trei victime. S-au implicat în operațiune două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o platformă pentru lucru la înălțime, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, un echipaj de prim ajutor calificat SMURD, toate de la detașamentul de pompieri din localitate, precum și echipaje ale poliției , jandarmeriei și serviciului voluntar pentru situații de urgență din cadrul primăriei Turda...se va evacua întreaga clădire , vor fi organizate echipe de căutare-salvare, care vor scotoci în fiecare încăpere și vor realiza dispozitive pentru stingerea incendiilor din spațiile presupuse a fi afectate de incendiu. Se va exersa și salvarea unei persoane de la unul din nivelele superioare ale clădirii, utilizând platforma pentru intervenții la înălțime” explică maiorul Biriș Andrei, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Într-o primă fază toți elevii au fost evacuați alături de cadrele didactice pe terenul de sport al școlii. Din momentul în care s-a dat alarma la detașamentul de pompieri s-a pus în mișcare un întreg „arsenal” de utilaje și oameni, angrenați în activitatea menționată anterior.

Exercițiul a vizat verificarea modului de acţiune în situaţii de urgenţă a personalului din obiectiv dar și antrenarea tuturor forţelor participante la exerciţiu în situaţii de urgenţă şi realizarea cooperării pentru îndeplinirea misiunii într-o concepţie unitară.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cu Stima · 16:15 21.02.2019
  Ca respect fata de cititorii vostri, pe viitor ar fi frumos sa lasati la gara titlurile "piperate" si sa o ziceti pe adevarate ce se intampla. Ori spuneti clar in titlu ori dati mai putine informatii, sa fie mai misterios, dar nu va bateti joc de cititori cu stiri ca "explozii, incendiu" cand o fost o amarata de simulare.
  Aveti si voi cap... ca sunteti cel mai citit ziar din Turda... nu va ....pe ea de treaba.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Ziar TurdaNews · 16:21 21.02.2019
   Mulțumim pentru sugestie... Titlul este pe măsura intervenției! Hai să nu ne batem joc de munca pompierilor care fac astfel de exerciții ca și cum ar fi o intervenție REALĂ! Pentru dvs e simplu... că nu vă treziți cu noaptea în cap pentru astfel de intervenții (la care trebuie să fiți... pregătit!)... Doar vă luați de un ”titlu”, că nu e conform cerințelor dvs. Dacă aveți și alte sfaturi, vă rugăm să transmiteți un email pe adresa gelu.florea@turdanews.net, pentru a vă programa o întâlnire cu managerul publicației, pentru a-i comunica șu lui ”ideile” dvs care vor revoluționa mass media locală.
   Mulțumim pentru înțelegere!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Tudor · 17:59 21.02.2019
  ce raspuns deplasat din partea ziarului Turdanews, felicitari.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Ziar TurdaNews · 19:45 21.02.2019
   Răspunsul e pe măsura intențiilor celui care a comentat (a pus comentarii pe site cu mai multe ”nume”, ca să pară mai mulți!
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Byby · 23:27 21.02.2019
    Va invit cu toata placerea sa verificati IP-urile, si chiar sa sunati la providerii RDS sa va dea date daca cumva exista vreo legatura intre IP-urile de la acesti cititori. Nu stiu daca o sa va dea asemenea informatii dar o sa ramaneti placut surprinsi ca nu au nici o legatura unul cu altul.
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Byby · 23:28 21.02.2019
     Cred ca si like-urile sunt tot de pe acelasi IP, dupa logica dvs.
     • Acest comentariu este nepublicat.
      Byby Stimatu · 23:30 21.02.2019
      Byby si Cu Stima sunt aceeasipersoana. Dar restul, nu prea. Si nici like-urile nu sunt de la aceeasi persoana.
      • Acest comentariu este nepublicat.
       Gelu FLOREA · 23:34 21.02.2019
       OK. Nu contează! S-a explicat cât se poate de clar că informația din articol e super-corectă! Pentru noi asta contează! Cititorii ăia super deștepți n-au decât să-și facă ei site și să aplice sfaturile pentru ei!
       Colega nu a greșit cu nimic!
       Cine vrea citește TurdaNews, unde se publică zilnic o sumedenie de informații, cine nu... treaba lui!
       Noapte bună!
       • Acest comentariu este nepublicat.
        Byby · 23:45 21.02.2019
        Bine domnule Gelu, cum ziceti dvs. Eu nu am nimic cu articolul, ci cu titlu. Pe viitor propun cand se da simulare de bacalaureat la CNMV si faceti stire, sa nu mai scrieti in titlu ca e "Se da Simulare BAC la CNMV in februarie", ci direct "Se da BAC la CNMV in februarie".


        Ma opresc aici.

        Seara frumoasa!
        • Acest comentariu este nepublicat.
         Gelu FLOREA · 23:49 21.02.2019
         Eu zic că pe viitor să-ți vezi de învățătură... să te faci și tu ceva în viață. Apoi, tot dai sfaturi... Dacă mă înțelegi...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adi · 22:55 21.02.2019
  Au dreptate cititorii, un titlu mai potrivit ar fi fost ceva de genul:
  ,,Simulare, trei persoane rănite în urma unui incendiu la CNMV Turda! (VIDEO/GALERIE FOTO),,
  Deci ar fi frumos ca să ne dăm seama încă din titlu că nu este vorba în articolul ce urmează, despre ceva real (dezastru), pentru că după titlul ,,pompieristic,, mulți părinți intră in panică.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Cosmin · 23:29 21.02.2019
   Parintii aia is panicati si de faptul ca odraslele lor citesc carti despre cum "Venea omoara pe Siret"... Si-s indignati ca invata despre crime!
   Tari, parintii astia!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator