fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

apah ro

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania filiala Cluj, reprezentata de dl. Stelian Marginean in calitate de presedinte, la solicitarea organizatiei de pensionari din cadrul Partidului Social Democrat Turda, facuta prin d-na Minerva Beian, a organizat in data de 18. 01.2019 o campanie de testare in vederea depistarii virusului hepatitic C.

 

In cadrul actiunii au fost testate peste 100 persoane. Actiunea reprezinta o campanie de preventie prin care se urmareste depistarea precoce a infectiei cu virus hepatic C astfel incat in cazul celor depistati sa se initieze tratamentul cat mai curand. Depistarea precoce reprezinta si o metoda de preventie deoarece atunci cand se cunoaste existenta infectiei se iau o serie de masuri profilactice suplimentare care sa impiedice infectarea celor din jur. 

Asociatia a luat fiinta pentru a venii in sprijinul cetatenilor in special al celor cu afectiuni hepatice si este deschisa la orice colaborare care sa conduca la cresterea calitatii vietii cetatenilor din mediul in care isi desfasoara activitatea.

La actiune au fost prezenti d-na psiholog Cerasela Libeg, membru de onoare in cadrul Asociatiei, si voluntari carora le multumim pentru implicarea si sustinerea pe care au manifestat-o de-a lungul colaborarii noastre!

Actiune desfasurata in colaborare cu Laboratorul medical Biolinica.

Marginean Catalina

Apah-ro Cluj  

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator