fbpx

4 Comentarii

daghemana

Patronul societății Daghemana, Dan Gheorghieș, face presiuni asupra administrației locale și asupra Poliției Locale pentru ca clienții care încalcă legislația rutieră, dar fac cumpărături din magazinul său, să nu fie sancționați așa cum se procedează în celelalte cazuri în care se constată încălcarea legii.

„Aproape în fiecare zi, după ora 22:00, vin agenții de poliție în zona magazinului non-stop de pe strada Iancu Jianu, singurul din oraș și amendează clienții care își parchează mașinile lângă magazin. Mi-au scăzut vânzările. Așa ceva nu se poate!”, a declarat Gheorghieș, citat de RefleqtMedia.

Gheorghieș a fost amendat recent pentru că s-a luat de polițiștii locali, i-a amenințat că sunt pe spațiul lui privat și nu s-a putut legitima, pentru că nu avea cartea de identitate asupra sa.

„Am văzut seara, după ora 22:00 că vine autospeciala de poliție și încep să amendeze oameni. Am coborât din birou și i-am întrebat pe polițiștii locali de ce fac acest lucru, având în vedere că oamenii care parchează în zonă stau doar câteva minute, să-și cumpere alimente de la magazinul non-stop. În acel moment, agentul care era de servici mi-a cerut să mă legitimez. I-am spus că sunt proprietarul clădirii, dar nu aveam cartea de identitate asupra mea. În acel moment s-a apropiat de mine și i-am zis să nu se apropie, întrucât sunt pe domeniul privat. A chemat doi colegi de-ai lui și încercau să mă forțeze să mă duc cu ei la poliție ca să mă identifice. Le-am zis să nu îndrăznească să mă atingă, că sunt la mine pe proprietate și nu e ok ce fac.”, spune Gheorghieș, citat de aceeași sursă.

Patronul societății Daghemana s-a ales cu o amendă de 400 de lei, însă a refuzat să plătească suma respectivă, contestând în instanță amenda primită.

Practic, Dan Gheorghieș solicită polițiștilor locali să treacă cu vederea încălcarea legii, în cazul în care cei care încalcă legea sunt clienții magazinului său. În acest sens, el a invocat și faptul că este ”partener” al Primăriei, respectiv ”sponsor” la diverse evenimente.

Magazinul respectiv este situat chiar la o intersecție cu drumul național/european, iar eventualele opriri ale unor autovehicule în zona intersecției nu este permisă, pentru că obturează vizibilitatea. În intersecția respectivă s-au produs mai multe accidente, în ultimii ani.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  DEY · 14:43 19.02.2019
  De parcat ar fi destule locuri aproape de magazin, astfel încât să nu încurci. Dar unii, ar intra cu mașina în magazine dacă ar putea. Le put picioarele dacă merg 1 minut - două pe jos.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  gioni · 08:54 19.02.2019
  Culmea si masinile de politie opresc in acelasi loc si stau bine mersi in timpul in care isi fac si ei cumparaturile de seara , pentru ei nu e interzis .
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mihai · 01:58 19.02.2019
  Documenteaza-te mai bine ca nu e singurul nonstop din oras si accidentele nu sau intamplat dik cauza magazinului :))
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gica · 06:35 19.02.2019
   Afirmatia ca e singurul NON STOP din oras apartine patronului nu ziaristului.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator