fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

carambol luncani

Un accident în care au fost implicate 4 autovehicule s-a produs azi la Luncani, în jurul orei 14.00. Cauza producerii accidentului a fost nepăstrarea distanței de siguranță în mers.

 

”S-a produs un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Acesta s-a soldat doar cu pagube materiale; cauza producerii accidentului a fost nepăstrarea distanței de siguranță în mers. Conducătorul auto care nu ar fi păstrat distanța de siguranță este din Târgu Mureș”, a precizat IPJ Cluj.

Două dintre autoturismele care au fost lovite mai puternic au fost parcate pe o alee lăturalnică.

Polițiștii recomandă șoferilor să păstreze o distanță de siguranță în trafic, pentru a putea evita astfel de coliziuni care, din nefericire, pot avea și efecte mai tragice, cum ar fi rănirea sau decesul unor persoane.

Codul rutier ⁄ HG 85 din 23 ianuarie 2003 Regulament de aplicare a OUG 195/2002:

Art. 157. - (1) Se interzice conducatorilor de vehicule sa circule cu viteza sub limita minima admisa, sa reduca brusc viteza ori sa efectueze o oprire neasteptata, fara motiv întemeiat. 
(2) Conducatorul de vehicul este obligat, în functie de viteza cu care circula, sa pastreze o distanta de siguranta fata de vehiculul ce-l preceda, pentru a putea evita o coliziune în cazul când conducatorul acestuia reduce brusc viteza sau opreste în mod neasteptat. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator