fbpx

1 Comentariu

vila iti

Echipaje de poliție sunt la Vila Iți pentru a restabili liniștea și ordinea în urma unui scandal izbucnit de puțin timp.

 

Reamintim că recent celebrul palat țigănesc a fost vândut de Administrația Financiară Turda omului de afaceri Velu Turcu din Câmpia Turzii.

Bulibaşa a murit în 2009 şi a lăsat în urmă nu numai impozanta casă, dar şi datorii uriaşe la stat pe care Fiscul încearcă de mai mulţi ani să le recupereze. Vila a fost moştenită de fiul bulibaşei, Gabor Ianoş Jr. Acesta voia în 2011 să o vândă şi s-ar fi mulţumit să primească pe ea chiar şi numai 600.000 de euro, dar între timp Fiscul a pus sechestru pe imobil.

Citește și:

Adevăratul preț cu care s-a vândut Vila Iți, celebrul palat țigănesc din Turda!

Acum nu este exclus ca acest scandal să aibă legătură cu vânzarea imobilului, vom publica mai multe informații în momentul în care acestea ne vor fi furnizate de IPJ Cluj.

UPDATE:

În acest moment conflictul a fost aplanat, o mașină de poliție a mai rămas la fața locului, oamenii legii discută cu câțiva reprezentanți ai etniei rome, dar lucrurile s-au „liniștit” deocamdată.

UPDATE 2:

În jurul orei 11 polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 40 de ani care locuiește în Turda, cu privire la faptul că a fost amenințat cu acte de violență de către un alt bărbat, proprietarul actual al imobilului în care reclamantul locuiește.

Conform primelor date, prezumtivul autor al amenințării s-ar fi deplasat împreună cu alte persoane, cu reprezentanți ai ANAF și jandarmi și l-ar fi amenințat cu acte de violență în scopul evacuării acestuia din imobil.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale care se impun” declară subinspector Carmen Pompaș de la birorul de presă al IPJ Cluj.   

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ANDREI andrei · 20:34 15.02.2019
    Scandalul a început din cauza mafioților trimiși de cine a mituit AnF sa poată cumpara vila îți cu 30.000 de € .Planul a fost pus in aplicare de mai mulți oameni inclusiv persoane care lucrează in cadrul serviciului ANF .Trimit interlopi sa amenințe persoanele care locuiau in acea casa. Propietarului îi cereau o suma anuală sa plătească la ANF mai mare de 30.000€ cat sa vândut vila îți . Legea sa facă dreptate dacă exista lege in România !
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator