fbpx

Scrie un comentariu

szentgyorgyi

O înregistrare video a dezlănțuit un val de indignare pe rețelele de socializare, în filmare fiind o tânără care a fost bătută crunt de doi indivizi din comuna clujeană Jucu.

Loviturile sunt extrem de violente, iar la un moment dat tânăra a rămas lată pe caldarâm, unul dintre agresori intenționând s-o lege de mașină și s-o tragă după ei. Cu toate acestea, fata nu a depus nicio plângere, relata TurdaNews în cursul zilei de ieri.

La apariția acestor imagini, polițiștii din Dej s-au autosesizat. Se pare că scena violentă ar fi avut loc în Pădurea Bungăr, în vara anului trecut. Potrivit unor surse din Poliție, agresorul și cel care filmează sunt din localitatea Jucu și sunt frați. 

Cei doi au fost deja identificați și se află în arest în alte cauze. Agresorul se află în arest pentru tentativă de omor, iar fratele său pentru înșelăciune prin metoda “Accidentul”.

Citește și: 

Agresiune abominabilă: Tânără bătută pe marginea șoselei! Agresorii voiau s-o lege de mașină și s-o tragă după ei! (VIDEO)

Szentgyorgyi Petru Ionuţ a fost trimis în judecată, în 2017, alături de alte persoane, sub acuzația de tentativă de omor şi a fost condamnat la o pedeapsă record de 8 ani și patru luni de închisoare, cu executare.

”Poliţia din Cluj a identificat făptaşii, dar nu se ştie cu precizie încă unde şi când s-a petrecut agresiunea. Surse de încredere au confirmat pentru „Adevărul” că este vorba despre Ionuţ Szentgyorgyi, un tânăr care se află deja după gratii, fiind condamnat la 8 ani şi 4 luni de închisoare, în urmă cu un an, pentru tentativă de omor. În timp ce a lovit-o cu cruzime pe tânăra din imagini, el a fost asistat de fratele său, Dănuţ Szentgyorgyi. Acesta din urmă este şi el închis, din vara anului trecut, după ce a înşelat mai mulţi oameni prin ”metoda accidentul””, menționează Adevărul.

Apropiații celui menționat că ar fi agresorul fetei neagă faptul că tânărul ar fi cel din imaginile filmate.

”Contactată de către publicația Bună Ziua Cluj, prietena sportivului, care a dorit să își păstreze anonimatul, susține că nu este posibil ca acesta din urmă să fie cel care lovea femeia, fiind vorba doar despre o denigrare a imaginii acesuia, în condițiile în care acesta este judecat într-un proces penal aflat în stadiul procesual al apelului, urmând să fie pronunțată o hotărâre definitivă.

Potrivit acesteia, imediat după publicarea clipului video și a articolului care îl dădea pe Szentgyorgyi Petru Ionuţ drept vinovat de agresiune, a început să primească nenumărate mesaje de amenințare de la mai multe persoane, care îi transmiteau faptul că întreaga familie va avea de suferit și că acesta va fi ”tăiat în bucăți””, precizează Gazeta de Cluj.

UPDATE:

Știri de Cluj relatează că incidentul ar fi avut loc în Cluj-Napoca, nu în Dej.

”Din informațiile furnizate Știri de Cluj rezultă că cel care a bătut cu bestialitate tânăra este Dănuț Szentgyorgyi, iar Petru Ionuţ Szentgyorgyi a asistat, dar nu este clar dacă a lovit și el. ”Deocamdata se fac cercetari cu privire la faptă, in rem (n.red. cu privire la faptă). Ulterior, se va stabili participația fiecăruia dintre frați la această faptă”, au precizat sursele citate de Știri de Cluj. Cert este că amândoi ar fi pasibili de acuzația de lipsire de libertate. 

Din imaginile apărute public rezultă că cel care a lovit tânăra este Dănuț Szentgyorgyi, iar fratele acestuia, Petru Ionuț Szentgyorgyi, îl asista și încuraja, fără a-l opri. 

Dănuț a lovit-o pe tânără cu picioarele și cu pumnii, după care a tras-o de păr pe stradă”, menționează Știri de Cluj.

989ffac2e3fc135dce6ac591f504cf83

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator