fbpx

1 Comentariu

tanara batuta

O înregistrare video a dezlănțuit un val de indignare pe rețelele de socializare, în filmare fiind o tânără care a fost bătută crunt de doi indivizi din comuna clujeană Jucu. Loviturile sunt extrem de violente, iar la un moment dat tânăra a rămas lată pe caldarâm, unul dintre agresori intenționând s-o lege de mașină și s-o tragă după ei. Cu toate acestea, fata nu a depus nicio plângere!

 

După ce un malac a lovit-o cu cruzime, punând-o la pământ, tânăra a cerut milă, însă n-a primit decât pumni în față și picioare peste tot corpul, drept ”pedeapsă” că i-ar fi vorbit urât malacului.

Înregistrarea video pare a fi din vara anului trecut, însă abia acum a ajuns pe internet, iar polițiștii din Dej s-au autosesizat imediat, incidentul având loc într-o pădurice de lângă Dej.

Conform unor surse, cei doi agresori sunt în acest moment încarcerați, unul dintre ei pentru înșelăciune prin metoda ”Accidentul”, iar celălalt pentru tentativă de omor. Totuși, Poliția încearcă să identifice victima, pentru a continua cercetările împotriva celor doi și pentru a se aplica rigorile legii penale.

Oamenii legii fac apel la toți cei care ar putea avea informații despre această agresiune și roagă tânăra să se prezinte de urgență la Poliție, pentru a da detalii despre această agresiune.

Citește și:

Agresorul femeii bătute cu bestialitate într-o pădure din Dej a fost identificat de Poliție

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Varga Romulus · 04:24 15.02.2019
    Boschetari ce traiesc din femei. Puneti femeile pe strada ca sa aveti banii sa mergeti la gym sa va umflati si umblati cu apa plata in oras, stati relax ca legiile se schimba o sa primti 20 30 anii puscarie
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator