fbpx

Scrie un comentariu

nespusele

Centrul Rațiu pentru Democrație invită tinerii din Turda, vineri, 15 februarie, ora 15.00, la sediul CRD (Piața 1 Decembrie 1918, nr.1), la o întâlnire cu Victoria Pătrașcu, scriitoare de literatură pentru copii și una dintre cele 5 autoare ale volumului Nesupusele, ce spune poveștile a 100 de femei remarcabile din România.

 

Sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 11.00, invităm copiii cu vârsta între 10-14 ani să se alăture unui atelier ce explorează ce înseamnă să fii femeie și, mai ales, ce înseamnă, de fapt, să ai succes; cât de bine este să fii o femeie nesupusă, ce meserii sunt potrivite pentru femei, de unde vine sămânța nesupunerii și ce poate ea rodi. Alături de Victoria Pătrașcu, participanții vor lucra, în cadrul atelierului, cu Keszeg Ágnes, una dintre cele 12 ilustratoare care au contribuit la partea grafică a volumului. Evenimentul are loc la Fabrica de Timp Liber, Piața Romană, 16 -18.

Discuția cu tinerii din comunitate și atelierul pentru copii sunt organizate de Centrul Rațiu pentru Democrație și la Alba Iulia în parteneriat cu Forum Apulum.

Evenimentele sunt organizate cu susținerea Rațiu Family Chariatble Foundation.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator