fbpx

Scrie un comentariu

autostrada Sebes Turda lotul 401

În urmă cu mai bine de jumătate de an se făcea inaugurarea autostrăzii Sebeș-Turda, recent din cauza condițiilor meteo au apărut probleme majore pe un segment din aceasta.

 

În toamnă, Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii a deschis primul tronson de șosea rapidă din 2018. Cu doi ani întârziere se poate circula de la Aiud la Turda, pe un segment din viitoarea autostradă A10.

Acum, au apărut însă unele probleme, o porțiune din Autostrada A10, între Aiud și Turda, riscă să fie înghițită de pământ. Din cauza topirii rapide a zăpezilor, un versant din apropierea șoselei de mare viteză a fost îmbibat cu apă iar pământul a luat-o la vale.

Utilajele și muncitorii au reapărut la începutul acestui an pe tronsonul Autostrăzii A10 Sebeș – Turda, între Decea și Turda, unde se încearcă stabilizarea taluzului respectiv, informează alba24.ro

Pe Lotul 4, între Decea și Turda au mai fost semnalate probleme asemănătoare în luna septembrie 2017, când „a apărut o alunecare urâtă care a angrenat nu doar taluzul unui debleu, ci și aliniamentul autostrăzii”.

Foto/Ziarul Unirea.  

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator