fbpx

Scrie un comentariu

crima

Ioan Alin Bega, tânărul care a omorât în bătaie un consătean de 60 de ani, a fost condamnat la 6 ani și 10 luni de închisoare cu executare, pentru omor și violare de domiciliu. Pe lângă închisoarea cu executare, magistrații l-au obligat pe Alin Bega şi la tratament psihiatric. De asemenea, bărbatul trebuie să plătească câte 50.000 de lei daune morale către cei doi copii ai victimei.

 

În timpul procesului, inculpatul a cerut schimbarea încadrării juridice, din omor în lovituri cauzatoare de moarte, dar magistrații au refuzat cererea acestuia, informează alba24.ro

Dosarul în care Bega Ioan Alin avea calitatea de inculpat a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 28 noiembrie 2018. Acesta a fost arestat preventiv în 10 octombrie, după ce, cercetările Parchetului şi Poliţiei au arătat că este supectul principal al faptei de omor comise în 9 octombrie.

Potrivit anchetatorilor, Bega Ioan Alin a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate li i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul, cauzându-i un politraumatism abodminal, care a condus la decesul victimei. Aflat sub influenţa alcoolului, atacatorul şi-a adus aminte de un conflict mai vechi şi s-a dus la locuinţa victimei, unde l-a luat la bătaie.

Luat prin surprindere de agresor, bărbatul nu a avut nicio şansă în faţa valului de lovituri ce îi erau aplicate. În cele din urmă victima a căzut inconştientă la pământ, iar agresorul a ieşit din locuinţa acestuia. Trupul neînsufleţit al victimei a fost descoperit de fratele acestuia la data de 10 octombrie, la o zi distanţă după atac.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator