fbpx

Scrie un comentariu

lucrari autostrada

Asociația Pro Infrastructură continuă să demonteze afirmațiile liderilor politici, care susțin că anul acesta se vor da în folosință aproximativ 180 de km de autostradă.

 

„Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce priveşte autostrăzile 180 de kilometri. Până în momentul de faţă, în România avem 807 kilometri de autostradă în trafic. Deci, pentru 2019 am prognozat următoarele autostrăzi care pot fi finalizate ca şi tronsoane: Lugoj - Deva, loturile 3 şi 4 - 43 de km, o secţiune de încă 4 kilometri, Autostrada Sebeş - Turda, loturile 1 şi 2 - 41 km, Ogra - Câmpia Turzii, între Iernut şi Cheţani - 17,9 km, un alt lot între Cheţani şi Câmpia Turzii, de 15,69 de km, Suplacu de Barcău - Biharia - Borş, care-i componentă a Autostrăzii Transilvania - 5,35 km.” a declarat Rovana Plumb, citată de Agerpres.

Reprezentanții API au ținut să dezmintă cele spuse de ministrul interimar al transporturilor, printr-o postare pe pagina de facebook a instituției, în care au anunțat că pe unele tronsoane cuprinse în discurs de Rovana Plumb, nici măcar nu au început lucrările în teren, iar termenele de execuție depășesc cu mult finele anului 2019: „Se promite inaugurarea inclusiv a unor tronsoane unde nici nu s-au început lucrările în teren, iar termenele contractuale de proiectare și execuție sunt de 19 luni (A3 Borș-Biharia), 24 luni (A3 Râșnov-Cristian) sau 3 ani (A7 Centura Bacău și DX12 Craiova-Slatina).”

foto: elion (peundemerg.ro)

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator