fbpx

Scrie un comentariu

lucrari autostrada

Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere caută constructori pentru continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, între Nădășelu și Poarta Sălajului.

 

Un traseu în lungime totală de 42,3 kilometri, care a fost împărțit în trei tronsoane, ce vor fi licitate separat. Primul dintre ele, între Nădășelu și Mihăești, a mai fost licitat, dar contractul de execuție a fost în cele din urmă anulat.

Toate cele trei tronsoane ale Autostrăzii Transilvania, dintre Nădășelu și Poarta Sălajului, ar trebui terminate în 3 ani de la desemnarea câștigătorilor. Un an e prevăzută proiectarea și doi ani execuția efectivă a lucrărilor.

Între timp, ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a precizat că se vor putea finaliza tronsoane de autostrăzi însumând  180 km de autostrăzi, trei dintre acestea fiind lângă Cluj.

"Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce priveşte autostrăzile 180 de kilometri. Până în momentul de faţă, în România avem 807 kilometri de autostradă în trafic. Deci, pentru 2019 am prognozat următoarele autostrăzi care pot fi finalizate ca şi tronsoane: Lugoj - Deva, loturile 3 şi 4 - 43 de km, o secţiune de încă 4 kilometri, Autostrada Sebeş - Turda, loturile 1 şi 2 - 41 km, Ogra - Câmpia Turzii, între Iernut şi Cheţani - 17,9 km, un alt lot între Cheţani şi Câmpia Turzii, de 15,69 de km, Suplacu de Barcău - Biharia - Borş, care-i componentă a Autostrăzii Transilvania - 5,35 km", a spus Rovana Plumb.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator