m install
petlinii
nello construct

Casă mistuită de flăcări pe strada Panait Cerna! Există suspiciunea că proprietarul și-a incendiat locuința!

zamblau eugen
floris

Două autospeciale de la detașamentul de pompieri Turda au intervenit în această dimineață în jurul orei 5 pe strada Panait Cerna pentru a stinge un incendiu izbucnit la un imobil.

 

Cu toate eforturile pompierilor, o bună parte din locuință a fost mistuită de flăcări.

Din informațiile pe care le deținem există suspiciunea că proprietarul casei, un bărbat de etnie romă și-ar fi incendiat propria locuință în urma unui conflict avut cu membrii familiei. Nu au fost persoane rănite.

La această oră echipaje de poliție dar și un procuror se află la fața locului pentru a investiga cauzele producerii incendiului. Deocamdată proprietarul nu poate face declarații deoarece se află într-o avansată stare de ebrietate!

UPDATE: 

Pompierii turdeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuință improvizată – baracă, situată pe malul Arieșului în zona străzii Panait Cerna.

Cercetările prealabile au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat intenționat ca urmare a unor dispute familiale, în zonă fiind mai multe locuințe improvizate ale unor cetățeni de etnie romă. Baraca cuprinsă de flăcări a fost distrusă în totalitate. Intervenția pompierilor a durat 50 de minute, reușind să limiteze extinderea incendiului și la celelalte locuințe.S-a solicitat și intervenția unui echipaj de poliție pentru a aplana conflictul, disputele continuând și pe perioada intervenției angajaților detașamentului de pompieri Turda, transmite maiorul Biriș Andrei, de la ISU Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: