fbpx

Scrie un comentariu

incendiu P

Două autospeciale de la detașamentul de pompieri Turda au intervenit în această dimineață în jurul orei 5 pe strada Panait Cerna pentru a stinge un incendiu izbucnit la un imobil.

 

Cu toate eforturile pompierilor, o bună parte din locuință a fost mistuită de flăcări.

Din informațiile pe care le deținem există suspiciunea că proprietarul casei, un bărbat de etnie romă și-ar fi incendiat propria locuință în urma unui conflict avut cu membrii familiei. Nu au fost persoane rănite.

La această oră echipaje de poliție dar și un procuror se află la fața locului pentru a investiga cauzele producerii incendiului. Deocamdată proprietarul nu poate face declarații deoarece se află într-o avansată stare de ebrietate!

UPDATE: 

Pompierii turdeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuință improvizată - baracă, situată pe malul Arieșului în zona străzii Panait Cerna.

Cercetările prealabile au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat intenționat ca urmare a unor dispute familiale, în zonă fiind mai multe locuințe improvizate ale unor cetățeni de etnie romă. Baraca cuprinsă de flăcări a fost distrusă în totalitate. Intervenția pompierilor a durat 50 de minute, reușind să limiteze extinderea incendiului și la celelalte locuințe.S-a solicitat și intervenția unui echipaj de poliție pentru a aplana conflictul, disputele continuând și pe perioada intervenției angajaților detașamentului de pompieri Turda, transmite maiorul Biriș Andrei, de la ISU Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator