fbpx

Scrie un comentariu

accidentat salvamont

La final de vacanță școlară s-au înregistrat zeci de accidentări pe pârtiile din întreaga țară. Numai la Cluj în cursul zilei de sâmbătă au fost trei apeluri pentru Salvamont.

 

"Probabil la sfârșitul acestei zile vom contabiliza peste 700 de intervenții Salvamont pe perioada acestei vacanțe școlare, fapt ce ne determină să vă îndemnăm permanent la mare atenție și responsabilitate în derularea activităților montane. S-au mai primit alte 38 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre zona montană.

Având în vedere gradul ridicat de încărcare cu turiști al domeniilor schiabile, riscul crescut de producere a avalanșelor, în toate masivele montane din țară și numărul mare de evenimente ce se înregistrează constant, până la finalul sezonului de iarnă salvamontiști vor rămâne zilnic, cu efective dimensionate corespunzător, de serviciu pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă și în cabinetele medicale ale bazelor și posturilor Salvamont.

Nu uitați, echipele Salvamont sunt singurele structuri care dețin competență legală, personal pregătit profesional și atestat pentru a interveni în soluționarea accidentelor montane în care sunt implicate persoane cu afecțiuni medicale. Apelați cu încredere la prietenii dvs de pe cărările munților” transmite Salvamont România!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator