fbpx

Scrie un comentariu

ora de povesti

”Ora de povești cu sens” revine la Ion Rațiu Debate Club, în 2019. Începem anul cu niște povesti cu sens despre carieră și antreprenoriat pentru că știm că una dintre cele mai importante întrebări pe care cu toții o avem este „ce o să fac eu în viitor?”.
Vineri pe 8 februarie, la ora 16:30, avem primul invitat din acest an: Bogdan Bulgaria antreprenor și angajator, care are un impact în comunitate prin proiectele umanitare pe care le sponsorizează.


Bogdan, absolvent al UTCN și manager al ASA Cons vine să ne vorbească despre experiența lui de viață, cum să îți dai seama ce îți dorești, cum să ai performanțele profesionale dorite, cum să evoluezi în direcția pe care ți-o dorești și ce înseamnă să fii antreprenor în România. El va vorbi și despre ce îl determină să se implice în comunitate și să susțină proiecte cu impact social.

Împreună cu Bogdan, va veni și Simina Stoica, reprezentantul HR al ASA Cons și, împreună, vrem să vedem ce înseamnă să ai un CV bun, ce așteptări au angajatorii și care sunt sfaturile profesionale cele mai utile.

ASA Cons România a fost înființată în 1999 ca parte a grupului ASA Kft. Ungaria și a devenit în scurt timp liderul pieței românești în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcții nerezidențiale: centre comerciale și logistice, depozite, lucrări de infrastructură, construcții civile și industriale. Cu aproximativ 10000 de angajați care operează în 30 de țări, grupul ASA a generat venituri de 1,3 miliarde de euro în 2013.

Așa că ne vedem cu toții pe 8 februarie, la 16:30, în sala de conferințe a CRD să începem anul cu o poveste cu sens!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator