fbpx

Scrie un comentariu

baghera arestpreventiv

Scrob Sorin Sergiu (Baghera) rămâne după gratii! Așa au decis magistrații Tribunalului Cluj, care i-au respins cererea de eliberare din arest. Alături de ”lordul drogului Zombie” din Câmpia Turzii, rămân după gratii și ceilalți doi inculpați: Răzvan Radu și Petruț Ioan Cătălin.

 

După un filaj de aproape un an de zile, Sergiu Sorin Scrob, zis Baghera, Răzvan Radu, zis Uscatu și Petruț Ioan Cătălin au fost arestați preventiv în 20 septembrie 2018 pentru trafic de droguri. 

În 15 octombrie, un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj a admis propunerea DIICOT, astfel că cei trei s-au ales cu prelungirea arestării preventive.

În urma perchezițiilor domiciliare, oamenii legii au găsit acasă la trei suspecţi 20 de grame de substanţe psihoactive, mai multe pungi tip zyp-lock goale, 2 cântare, un grinder, laptopuri şi telefoane mobile.

”Baghera” susține că este nevinovat. ”Nu este nimic adevărat. Nu o găsit nimic la mine” susține cel despre care toată câmpia Turzii știa că este cel care livrează drogul periculos tinerilor din urbe.

TurdaNews a solicitat informații de la IPJ Cluj, dacă Baghera mai este implicat în alte cercetări de natură penală.

”În anul 2018, la nivelul Politiei municipiului Campia Turzii au fost inregistrate 3 dosare penale privind savarsirea infractiunilor de furt si tainuire de catre persoana mentionata. În aceste dosare cercetarile au fost finalizate, fiind inaintate parchetului cu propunere de trimitere in judecată.

Persoana in cauza este vizata in alte trei dosare aflate in instrumentarea polițiștilor de la Campia Turzii, dosare intocmite pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, viol și uciderea animalelor cu intentie, fapte prevăzute de Codul penal. In aceste cazuri, politistii desfasoara activitati pentru administrarea probatoriului.”, a precizat IPJ Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator