fbpx

Scrie un comentariu

bătut de hoti

Zilele trecute IPJ Cluj emitea o informare cu privire la un furt petrecut în incinta unei societăți din Câmpia Turzii situată pe strada Laminoriștilor.

 

Doi bărbați 20 și 24 de ani, din Câmpia Turzii, au fost surprinși în timp ce încercau să plece cu o căruță încărcată cu materiale feroase și neferoase.

Hoții au fost surprinși de către proprietar și un angajat al acestuia. La cererea acestora de a descărca bunurile, cei doi s-ar fi conformat, dar unul dintre bărbați l-ar fi lovit cu un obiect metalic pe angajat, după care s-a urcat în căruță și a fugit, în vreme ce celălalt bărbat a fost prins și reținut până la sosirea polițiștilor. În urma loviturii primite, bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Câmpia Turzii, a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Victimele, Daniel Miron, 42 de ani şi Florea Flaviu, 37 de ani au ajuns la IML pentru obținerea certificatelor medicale .

 „N-am vrut să-i pedepsesc prea aspru, dar acum sunt silit de împrejurări să o fac, asta pentru că nu a lipsit mult şi puteam fi mort, la ora asta – şi eu şi angajatul meu. Aşa că o să lăsăm ca justiţia să-şi spună cuvântul în acest caz” relatează Miron pentru Gazeta de Cluj.

Prejudiciul de circa 900 de lei a fost recuperat iar polițiștii l-au depistat și pe bărbatul care a fugit de la locul comiterii faptei; ambii autori au fost reținuți 24 de ore pentru tâlhărie, ulterior magistrații au emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

FOTO/Gazeta de Cluj

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator