fbpx

Scrie un comentariu

radar camere fixe

CNAIR neagă că Poliția va folosi camerele lor fixe, cu ajutorul cărora se identifică autovehiculele care nu dețin rovinietă, sub formă de radare fixe. Precizările au venit după ce în spațiul public au existat informații de acest gen.

 

”În urma informațiilor apărute în presă precizăm că nu există un protocol încheiat între CNAIR SA și Poliția Română privind folosirea în regim de radar a camerelor foto/video amplasate pe drumurile publice. 

Camerele foto/video care aparțin CNAIR sunt folosite doar pentru identificarea autovehiculelor care circulă pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale fără a deține rovinietă sau care tranzitează podurile dunărene fără a achita tariful de trecere (peaj), ori pentru a identifica situațiile care afectează siguranța circulației.”, precizează CNAIR.

La finele anului trecut, în spațiul public au apărut informații că CNAIR va permite folosirea camerelor pentru a avea și funcția de radar fix al Poliției. În zona Turzii, astfel de camere erau montate în Mihai Viteazu, la Vâlcele și la ieșirea de pe autostradă, la Gilău.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator