fbpx

Icon Scrie un comentariu

accident tir microbuz

În urmă cu puțin timp s-a produs un impact devastator pe Autostrada Transilvania la km.32.

Din informațiile pe care le deținem accidentul a avut loc între un microbuz și un TIR. În urma coliziunii au rezultat cinci victime din microbuz, posibil să existe și persoane decedate.

UPDATE:

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că pe sensul către Turda al autostrăzii A3 Gilău - Turda, la kilometrul 32, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir şi un microbuz. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia rutieră este oprită pe acest sens.

UPDATE 2:

”Este vorba de un accident rutier care a avut ca urmare răsturnarea unui micorbuz cu mai mulți pasageri.

Intervin la locul evenimentului 2 autospeciale de descarcerare, 2 echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două echipaje SAJ”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

UPDATE 3:

Conform martorilor, coloana de mașini care s-a format se întinde pe sute de metri. Benzile 1 și 2 sunt ocupate de autovehicule, în timp ce banda de urgență este blocată de pasageri.

Evenimentul a avut loc pe autostrada A3, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, KM32, în apropierea localității Sălicea.

UPDATE 4, ora 12.35:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe sensul către Turda al autostrăzii A3 Gilău - Turda s-a reluat, pe banda de urgenţă. Din cauza unei coliziuni între un autotren şi un microbuz, traficul fusese întrerupt la kilometrul 30. În urma impactului, cinci persoane din microbuz au fost rănite.

UPDATE 5:

Directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, conf. dr. Adela Golea, a dezvăluit pentru Monitorul de Cluj care este starea actuală a celor cinci victime:

Pacient #1: politraumatism, traumatism cranio-cerebral, cu corp străin implantat. Pacientul se află, la momentul prezentei informări, în sala de operație.

Pacient #2: traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial sever cu epistaxis, traumatism toraco-abdominal, fractură humerus. Pacientul a fost internat în Secția Clinică ATI I.

Pacient #3: luxație humerus, cu plagă complexă de axilă. Urmează să se intervină chirurgical.  

Pacient #4: traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, plăgi complexe. Pacientul se află în Secția Clinică Chirurgie Generală I.

Pacient #5: traumatism cranio-cerebral, escoriații membre. Pacientul se află sub observație.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator