fbpx

Scrie un comentariu

filmare aeriana

S-au reluat lucrările la porțiunea de autostradă dintre Câmpia Turzii și TG. Mureș, dar lucrările se derulează în ritm de melc. Constructorii dau vina și pe condițiile meteo.

 

O filmare aeriană, realizată sâmbătă de Asociația Pro Infrastructură deasupra șantierului Autostrăzii Câmpia Turzii-Târgu Mureș, trădează progresul slab al lucrărilor, pe mai multe sectoare din drum.

"Șantierele se dezmorțesc cu greu după pauza de iarnă. Ieri am filmat din dronă cele mai importante structuri de pe cele două loturi dintre Câmpia Turzii și Iernut, parte din Autostrada A3. Imaginile surprind stadiul pe segmentul Iernut-Chețani, construit de Astaldi, în zona nodului Iernut, la podurile peste Mureș de la Bogata, cât și la podul peste Mureș și calea ferată la vest de Luduș", au transmis reprezentanții organizației pentru infrastructură.

API mai spune că segmentul din A3 dintre Câmpia Turzii și Chețani (Straco) a ajuns la doar 19% stadiu fizic, avansul din 2018 fiind de aproximativ 13%, iar din cele 4 proiecte promise de șeful CNAIR, doar tronsonul Chețani-Iernut (Astaldi) are șanse teoretice de finalizare în 2019: este acum la 58%, iar anul trecut a avut un progres de 39 de procente, relatează și Ziua de Cluj.

Zilele trecute CNAIR informa despre faptul că l sezonul de construcții începe pe data de 15 martie 2019.

România va da în trafic 116 kilometri de autostradă în 2019, urmând ca în 2020 să aibă în total peste 1.000 de kilometri, estimează Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Rămâne de văzut cât din aceste promisiuni se vor realiza?!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator