fbpx

Scrie un comentariu

pomohaciC

Dosarul penal în care fostul preot Cristian Pomohaci era cercetat pentru raporturi sexuale cu minori a fost clasat. Procurorii consideră că faptele săvârșite de cântărețul de muzică populară sunt prescrise.


Caterisit de Biserica Ortodoxă Română după scandalul uriaș izbucnit în urma unei înregistrări apărute în presă în care încerca să corupă sexual un adolescent de 17 ani, Pomohaci poate răsufla ușurat acum. Procurorii susțin că au trecut deja mai mult de 10 ani de la faptele menționate în dosar, astfel dosarul a fost clasat, potrivit Adevărul.


Reamintim că în 2017, Cristian Pomohaci a fost acuzat de infracţiuni de racolare de minori în scopuri sexuale. Sesizarea a fost făcută după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare audio în care Cristian Pomohaci i-ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale cu el.


De asemenea, fostul preot Cristian Pomohaci a fost caterisit în şedinţa Consistoriului Eparhial al Arhiepiscopiei Alba Iuliei în data de 27 iulie 2017.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator