fbpx

Scrie un comentariu

bataie furca

Turdeanul Alexandru Bisioc acuză că a fost bătut cu furca în cartierul Poiana, de un recidivist cunoscut sub numele de Cichiri și este decis să meargă la Parchet, să depună plângere inclusiv împotriva polițiștilor, care l-au purtat pe drum la IML și înapoi, refuzând să-i dea o ”ordonanță” solicitată de cei de la IML.

 

”Alexandru Bisioc este un turdean în vârstă de 48 de ani care, luni 28 ianuarie, s-a prezentat mai mult mort decât viu la I.M.L.Cluj. Povesteşte că a fost atacat fără vreun motiv, cu o furcă, de un cunoscut recidivist din zonă.  Însă, se pare că Bisioc a venit degeaba la Cluj: înspăimântaţi de gravitatea rănilor lui, legiştii i-au cerut să se întoarcă rapid la postul de poliţie din Turda şi să aducă o ordonanţă, pe baza căreia să fie consultat. Victima s-a întors la Turda dar, neclintiţi, poliţiştii au trimis-o din nou la I.M.L. Cluj unde a doua zi scena s-a repetat. Indignat la culme, fratele său a promis că se prezintă direct la Parchet, unde va face plângere și  împotriva poliţiştilor, temându-se de o eventuală încercare de muşamalizare a cazului!”, menționează Gazeta de Cluj.

Scandalul ar fi intervenit fără niciun motiv, susține bărbatul bătut.

„Săptămâna trecută am fost în vizită la mama, în cartierul Poiana şi acolo mă aştepta acest Cichiri, înarmat cu o furcă. Cred că era beat, fiindcă altfel nu cred că mă lovea. Dar a făcut-o în momentul când am trecut pe lângă el. Vă, jur, n-am avut niciodată vreo ceartă cu el, deci tot ce-a făcut a fost absolut gratuit! M-a pocnit tare de tot cu furca pe care o ţinea în mână, direct în cap, iar eu am leşinat imediat. Şi m-a tras apoi la el în curte, ca să se „scoată” probabil şi să zică la poliţie că eu am intrat neinvitat la el în curte şi i-am violat domiciliul! Atunci, ieşite din casă – şi speriate când m-au văzut în ce hal sunt, mama şi sora mea au anunţat rapid poliţia şi ambulanţa. Eu m-am trezit din leşin doar în ambulanţă, pe drumul spre Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj. Ajuns acolo, medicii mi-au acordat primul ajutor şi apoi m-au internat pentru patru-cinci zile la Clinica de Neurochirurgie, unde am fost suspus unor îngrijiri competente”, menționează bărbatul bătut, pentru sursa citată.

Rănile sunt destul de grave, fratele celui bătut, care s-a prezentat cu victima la IML Cluj, spunând că are cheaguri de sânge pe creier și nu vede bine cu un ochi, unde a fost lovit, riscând să intre în comă în orice moment. El susține că cel numit Cichiri este cunoscut în zonă pentru violențe, acesta ”dându-se mare” că el e ”șeful Turzii”.

„În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cu autor cunoscut. Cercetările continuă în vederea clarificării tuturor aspectelor care au condus la producerea faptei”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator