fbpx

Scrie un comentariu

incendiu solina

Pompierii din trei județe se luptă să stingă un incendiu izbucnit la o fabrică din Alba Iulia, de la Turda au plecat două autospeciale.

 

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineața, la fabrica Solina (fosta Supremia), din apropiere der Alba Iulia. Pentru stingere acționează mai multe autospeciale de pompieri.

6 autospeciale au fost dislocate in sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu si ISU Cluj. Albaiulienii care locuiesc în apropierea zonei au fost treziți de zgomotul puternic al unor explozii produse în fabrică iar flăcările și fumul au putut fi văzute de la distanțe mari.

Norul de fum provocat de incendiul de la fabrica Supremia din Alba Iuia, se îndreaptă către localitățile Sebeș, Ciugud și Daia Română, relatează alba24.ro

Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis următoarele indicații pentru cetățenii din zonele respective și nu numai, prin sistemul RO-Alert: ”Pentru asigurarea protecției rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor!”

FOTO/Ziarul Unirea

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator