fbpx

1 Comentariu

arestat turda

La data de 28 ianuarie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a încheiat acordul de recunoaștere a vinovăției cu inculpatul R.O.C., persoană fără calitate specială, cercetat într-un dosar penal instrumentat de lucrătorii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Cluj, şi a propus condamnarea acestuia la pedeapsa de 1 an și 7 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită .

 

Totodată, prin acord, s-a stabilit ca persoana condamnată să urmeze un program de reintegrare socială, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 70 de zile și să plătească suma de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

În fapt, în data 12.12.2017, inculpatul R.O.C., după ce a fost depistat în trafic conducând un autoturism neînmatriculat și cu un număr fals de înmatriculare, i-a promis unui agent de poliție suma de 500 de euro. Ulterior, la sediul poliției, acesta a introdus în documentele predate polițistului suma de 300 de euro.

Dosarul a fost instrumentat cu sprijinul ofițerilor D.G.A. - S.J.A. Cluj, în baza ordonanțelor de delegare dispuse de unitatea de parchet competentă.

 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

DGA Cluj

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Andrei · 05:10 04.02.2019
    Manevraaaa... numele e Rusu Ovidiu Calin... aka Ovidica (sifonu) ... si nu e smekeras ...e un lake
    E prins cu masina furata cu numere false plus dare de mita flagrant si primewte suspendare... sifonuleeee
    ...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator