promo 650x150 700lei

1 Comentariu

arestat turda

La data de 28 ianuarie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a încheiat acordul de recunoaștere a vinovăției cu inculpatul R.O.C., persoană fără calitate specială, cercetat într-un dosar penal instrumentat de lucrătorii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Cluj, şi a propus condamnarea acestuia la pedeapsa de 1 an și 7 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită .

 

Totodată, prin acord, s-a stabilit ca persoana condamnată să urmeze un program de reintegrare socială, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 70 de zile și să plătească suma de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

În fapt, în data 12.12.2017, inculpatul R.O.C., după ce a fost depistat în trafic conducând un autoturism neînmatriculat și cu un număr fals de înmatriculare, i-a promis unui agent de poliție suma de 500 de euro. Ulterior, la sediul poliției, acesta a introdus în documentele predate polițistului suma de 300 de euro.

Dosarul a fost instrumentat cu sprijinul ofițerilor D.G.A. - S.J.A. Cluj, în baza ordonanțelor de delegare dispuse de unitatea de parchet competentă.

 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

DGA Cluj

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Andrei · 05:10 04.02.2019
    Manevraaaa... numele e Rusu Ovidiu Calin... aka Ovidica (sifonu) ... si nu e smekeras ...e un lake
    E prins cu masina furata cu numere false plus dare de mita flagrant si primewte suspendare... sifonuleeee
    ...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator