fbpx

Scrie un comentariu

acces Chei

Defileul Cheile Turzii a intrat în "hibernare", o pătură de gheață și zăpadă acoperă poteca de vizitare și versanții.

 

Gheata alunecoasa, căderile de zăpadă și țurțurii periculoși au făcut că salvatorii montani clujeni și angajații Biroului de Arii Protejate sa recomande turiștilor sa nu se aventureze prin Defileu.

Este foarte periculos! Până la primăvară, când o să explodeze toate florile, angajații Biroului de Arii Protejate vă așteaptă la Centrul de Vizitare, amenajat la intrarea în Defileul Cheile Turzii. Aici vor fi încântați sa va ofere informații despre Cheile Turzii și împrejurimi și să vă îndrume pe alte trasee, mai puțin periculoase. Rangerii noștri de-abia așteaptă să vă împărtășească cunoștințele lor, bineînțeles alături de o cană de ceai cald” transmit reprezentanții Biroului Arii Protejate.

Anul trecut rezervația Cheile Turzii a fost vizitată numai în prima parte a sezonului de 40.000 de persoane, turiști și alpiniști, români și străini.

Cel mai mare număr de vizitatori s-a înregistrat în intervalul mai-iunie când, datorită inclusiv vremii favorabile și zilelor libere ce s-au constituit în mini-vacanțe, peste 25.000 de persoane au vizitat Cheile Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator