fbpx

Scrie un comentariu

gunoaie valearacilor

Un turdean își depozitează frecvent deșeurile pe Valea Racilor, într-o zonă care este curățată frecvent de reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Turda. Cu toate că Poliția Locală a intervenit de mai multe ori, pentru a-l determina să-și schimbe comportamentul, turdeanul respectiv continuă să arunce deșeurile în același loc!

 

”Pe Valea Racilor, o zonă extrem de frumoasă, care este curățată periodic de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, un locatar își depozitează permanent deșeurile menajere. 

Poliția Locală a intervenit în mai multe ocazii pentru a-l determina să înceteze acest comportament lipsit de respect pentru natură și pentru cei din jur, dar se pare că situația se repetă. 

Mormanele de gunoi sunt împrăștiate pe câțiva zeci de metri pătrați, iar o parte din mizerie este luată de apă. 

Se vor lua cele mai aspre măsuri pentru sancționarea celui responsabil și va fi somat să curețe zona în cel mai scurt timp.”, precizează reprezentanții administrației locale.

În cazul în care surprindeți alte cazuri de acest gen vă rugăm să sesizați Poliția Locală, telefon: 0264-317231, 0264-316681, pentru a-i sancționa pe cei responsabili.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator