fbpx

6 Comentarii

tanar droguri

Magistrații Tribunalului Cluj au costatat  legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate față de Alexandru Moldovan Bîrlean (Pashu Alex), tânărul din Câmpia Turzii prins cu 10 kg de droguri, astfel încât acesta va mai rămâne încă 30 de zile după gratii, anunță BZC.

 

Tânărul din Câmpia Turzii a solicitat instanței să-i înlocuiască măsura arestării preventive cu una mai puțin restrictivă, însă cererea nu i s-a aprobat.

El a fost prins în flagrant, la începutul lunii aprilie 2018, imediat după ce a ridicat un colet trimis din Spania, în care erau circa 10 kg de droguri! Tânărul a ridicat pachetul din Cluj-Napoca, de pe Calea Dorobanților, în jurul orei 2.00 noaptea.

Polițiștii de la Crimă Organizată l-au săltat imediat după ce a ridicat pachetul cu canabis, cu intenția de a-l pune într-un taxi al firmei Uțu Taxi, cu intenția de a-l transporta la Câmpia Turzii. În momentul în care a văzut polițiștii, tânărul a vrut să fugă, însă a fost imobilizat de personalul autocarului. El a primit un mandat de arestare pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat în fața instanței, magistrații dându-i mandate consecutive de arest preventiv, în serii de câte 30 de zile.

”La aceeaşi dată, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului au fost identificate mai multe bunuri, respectiv pungulițe cu urme de substanțe, semințe de cannabis, precum și un cântar electronic”, precizau ofițerii DIICOT, la acea dată.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator