fbpx

3 Comentarii

strada petru maior

SC Domeniul Public Turda SA a început, în această dimineață, intervenția la strada Petru Maior din localitate. Intervenția a fost solicitată prin intermediul TurdaNews de mai mulți locutori ai străzii, care au arătat starea jalnică în care se află, craterele transformând strada într-un adevărat peisaj selenar.

 

Citește și:

Se solicită intervenția pe strada Petru Maior din Turda! Pozele arată o stare... dezastruoasă!

Intervenția este una de ”nivelare” a străzii, pentru că de asfaltare nu poate fi vorba.

Deși, un site local a dezinformat, susținând că strada este prevăzută pentru asfaltare în cadrul proiectului european PMUD, lucrurile nu stau tocmai așa, în sensul că informația este falsă.

Practic, strada nu este cuprinsă nici în proiectul european PMUD (în cadrul căruia se asfaltează doar arterele principale), nici în proiectul european privind asfaltarea străzilor din Băi (este la limita exterioară a zonei turistice, care a putut asigura atragerea de fonduri europene pentru modernizarea drumurilor) și nu face parte nici din loturile de străzi care urmează să fie modernizate cu bani guvernamentali, prin PNDL 2, sau cu fonduri de la bugetul local.

Conform informațiilor TurdaNews, despre asfaltarea străzii nu se poate vorbi decât după finalizarea proiectului european privind reabilitarea sitului poluat din Poșta Rât, care implică și realizarea unui parc public.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  L.O. · 19:48 28.01.2019
  Am fost intrebat de nenumarate ori de turisti pe care-i aduce GPS-ul pe strada respectiva in directia spre salina daca sunt pe drumul bun sau nu? Ca urmare, mare parte a vizitatorilor salinei “gusta” din placerea strazii Petru Maior inainte de a ajunge la destinatie. Imaginea pe care ne-o cream cu aceasta strada va ramane mult mai mult timp in amintirea vizitatorilor decat atractia turistica a orasului...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  IspasElisabeta · 22:21 08.02.2019
  Va rog sa mainformati daca pe str,Petru Maior estenarhivaC A P H arcana, va multumesc
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Solvoi ion · 14:02 29.01.2019
  La cata piatra si nivelari sau facut se asfalta strada de 5 ori.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator