fbpx

Scrie un comentariu

utilaje autostrada

Lucrările la loturile I și II ale Autostrăzii Sebeș – Turda, ”înghețate” la jumătate. Constructorii așteaptă temperaturi mai blânde.


Întrebați dacă lucrările sunt oprite din cauza lipsei proiectului de buget sau a vremii, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR au transmis că ”nu se lucrează în forță pentru că sezonul de construcții începe oficial în data de 15 martie”. Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a declarat că termenele contractuale de finalizare au rămas cele de la sfârșitul acestui an, informează alba24.ro


În ceea ce priveşte lotul I, dacă lucrurile merg bine, circulaţia ar putea fi deschisă, parţial, de la Lancrăm până la Alba Iulia Sud, pe bretelele scurte, apreciază reprezentanții Asociației Pro Infrastructura. Astfel, șoferii care vin de pe Autostrada A 1 Sibiu – Deva nu vor putea intra direct pe Autostrada A 10 Sebeş-Turda.


Între timp, pe lotul al II-lea sunt alte probleme: compania de construcţii Euro Construct Trading ’98 din Bucureşti, care executa lucrări în asociere cu concernul grec Aktor, a intrat în insolvență.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator