fbpx

Scrie un comentariu

ninsoare

Meteorologii au prelungit atenţionarea Cod Galben de precipitaţii şi vreme nefavorabilă, până sâmbătă după-amiază. Vor fi ninsori abundente în special în zona de munte, iar la altitudini mai joase vor fi ploi şi lapoviţă, cu condiţii de formare a poleiului.


Atenţionarea Cod Galben de ninsori este valabilă de vineri, 25 ianuarie, ora 14.00 până sâmbătă, 26 ianuarie, ora 14.00.

În zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor acumula cantități de 15-25 l/mp și izolat peste 35 l/mp.

De asemenea, de vineri, 25 ianuarie, ora 12.00 până duminică, 27 ianuarie, ora 6.00, vor fi precipitații moderate cantitativ, intensificări temporare ale vântului, polei.

Aria precipitațiilor, în general moderate cantitativ, se va extinde începând din sud-vestul țării. În regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile, în nordul Moldovei, Banat și Crișana, precum și la munte vor fi mai ales ninsori, iar în restul teritoriului se vor semnala precipitații mixte. Temporar vor fi depuneri de polei, informează ANM.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator