fbpx

Icon 2 Comentarii

deszapezire baisoara

O nouă sesizare privind condițiile de drum înspre stațiunea de la Muntele Băișorii, unde există pârtii de ski, a fost lansată azi. ”Troiene nederanjate pe drum!”, acuză o persoană care a trăit pe viu calvarul accesului înspre stațiune, cu autoturismul.

 

”Bataia de joc a drumarilor care au in portofoliu deszapezirea drumului din statiunea Muntele Baisorii continua! Ca si indolenta autoritatilor locale din Baisoara, centrul de comuna, care asista pasive la asa ceva! In statiune, niciun plug de deszapezit, niciun graunte de sare sau nisip, troiene nederanjate pe drum! Consiliul Judetean ar trebui sa ia atitudine si sa impuna drumarilor respectarea clauzelor contractuale! Indolenta, incompetenta, lipsa de respect fata de turisti sau toate impreuna, asta poate fi spus despre drumari! Oameni necajiti, care doreau sa urce la Buscat, obligati sa faca drumul inapoi, lanturi scoase din portbagaj cu naduf apasat, carambol de masini! Cei mai curajosi au urcat cu lanturi si motor turat, altii, mai timizi in lupta cu natura nederanjata de om, au facut calea intoarsa spre casa... Noi, tot cu selectia naturala...”, acuză Ciprian Rigman.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dan · 08:00 25.01.2019
    Am fost ieri la ski in Baisoara , a nins ca-n povesti , si am intalnit si incolo si inapoi 2 pluguri. S-au miscat incontinuu, de ce sa acuzam cand nu e asa? Intr-adevar , probleme sunt pe drumul catre Buscat, oprea unul sa puna lanturile , toata coloana astepta dupa el, deci nici plugul nu mai putea sa treaca. In 10 min se asternea un strat de 2-3cm.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator