fbpx

Scrie un comentariu

blocaje

Au  început tamponările și „ieșirile în decor” din cauza drumurilor necurățate. Se înregistrează blocaje și la Copăceni sau pe Feleac.

 

Drumarii cu siguranță nu și-au făcut treaba în această dimineață, cu atât mai mult cu cât exista o informare meteorologică de vreme rea încă din cursul zilei de ieri!

Două mașini au fost avariate pe Dealul Feleacului, din fericire nu au existat victime. Un alt șofer a semnalat un blocaj provocat de camioane la Copăceni. De asemenea, mai mulți copaci au căzut la marginea drumului pe DN1/E60, pe raza comunei Negreni, informează Monitorul de Cluj.

Reamintim că un val de frig va afecta de astăzi majoritatea regiunilor ţării, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

Astfel, de marți, 22 ianuarie, de la ora 5:00 până miercuri, 23 ianuarie, la ora 14:00 vor fi ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului și precipitaţii mixte, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

Vântul va bate cu putere mai ales pe crestele montane, viscolind zăpada. Începând de mâine noapte, marți, 22 ianuarie, ninsorile se vor transforma în lapoviţă şi ploaie, favorizând formarea poleiului!

Citește și:

Probleme cu zăpada! Peste tot!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator