marian morar
m install
nello construct

Compania de Apă Arieş vine cu precizări

zamblau eugen

Sistările de apă nu se datorează secetei şi scăderii debitului de apă, cauza fiind unele lucrări la branşamente. În cursul zilei de ieri am contactat telefonic dispeceratul CAA, pentru a primi informaţii suplimentare cu privire la sesizările locuitorilor din Turda Nouă care au semnalat sistatea furnizării apei potabile pe parcursul nopţii. Ieri, mi s-a spus că s-a recurs la această metodă – de sistare a apei pe timp de noapte – din cauza secetei din ultima perioadă. Informaţia se pare căera eronată.

 

Astăzi, şeful serviciului tehnic, Turcu Laurenţiu, spune că se execută lucrări pentru a conecta satele Sănduleşti şi Copăceni la reţeaua de apă. „Se execută intervenţii mai multă după-amiaza şi noaptea pentru a nu perturba consumatorii casnici. Pentru a executa lucrările de racordare trebuie oprite rezervoarele de pe Cetatea Romană , dar se speră ca situaţia să fie remediată până la finele săptămânii”, completează Turcu. El a mai precizat că într-adevăr seceta poate crea unele neajunsuri, dar deocamdată nu sunt probleme în acest sens, iar în perioada următoare se aşteaptă precipitaţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2