fbpx
Scrie un comentariu

acc 22 decembrie

Pe strada 22 Decembrie 1989 și pe strada Ștefan cel Mare s-au produs două accidente rutiere, în urmă cu puțin timp la Turda.

 

În cazul accidentului de pe Ștefan cel Mare (foto jos) evenimentul s-a soldat cu pagube materiale fiind catalogat drept „tamponare”.

Din informațiile noastre este vorba despre o neacordare de prioritate. Un conducător auto care circula pe sensul Micro 1 spre centru, a efectuat un viraj la stânga spre fosta gară, intrând în coliziune cu un autoturism marca Opel Vectra care circula regulamentar. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale și cel mai probabil cu o „amiabilă”.

În cazul evenimentului rutier de pe 22 Decembrie (foto sus), purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar ne-a declarat că din primele informații ar fi vorba despre o depășire neregulamentară.

Un conducător auto a efectuat un viraj la stânga, moment în care a fost lovit de un alt auto care a efectua o depășire neregulamentară.

În urma impactului, un minor de 6 ani a fost rănit ușor. Oamenii legii sunt la fața locului pentru a definitiva investigațiile.

Demn de menționat este faptul că acestea sunt informații PRELIMINARE, cercetările sunt definitivate abia după audierea matorilor și a părților implicate în evenimentele rutiere, efectuarea măsurătorilor și a celorlalte proceduri necesare în astfel de situații. 

acc Stefan cel Mare

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator