marian morar
m install
nello construct

Drumurile județene 103K și 107P au fost redeschise traficului rutier. Drumul județean 108C va fi redeschis în cursul zilei de azi

zamblau eugen

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în urma intervenției prompte cu autovehicule și utilaje speciale de îndepărtare a zăpezii de pe carosabil, drumurile județene 103K Căpuș – Agârbiciu – Râșca și 107P (locul cunoscut sub numele de ”Grinzi” înspre Mărișel) au fost redeschise traficului rutier.

 

Drumul județean DJ 108C Răchițele – Doda Pilii rămâne, momentan, închis traficului rutier, echipajele de intervenție acționând la această oră pentru remedierea situației și pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea traficului rutier și pe acest drum.

Totuși, participanții la trafic sunt rugați să aibă în vedere faptul că traficul rutier se desfășoară în condiţii specifice de iarnă pe majoritatea drumurilor județene situate pe raza județului Cluj, cu precădere în zona montană și submontană. În acest context, șoferii sunt rugați să își ia măsuri suplimentare de siguranță, specifice traficului în astfel de condiții deosebite. Date fiind particularitățile meteorologice specifice sezonului rece, situația este foarte dinamică și cunoaște schimbări rapide, de la o oră la alta, astfel încât se recomandă luarea tuturor măsurilor necesare și prevăzute de Codul Rutier pentru a ajunge cu bine la destinație.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2