fbpx

1 Comentariu

bataie

Horațiu (36 ani), un tânăr din Câmpia Turzii care lucrează ca șofer în Spania, a cunoscut-o pe bruneta turdeancă focoasă pe Facebook, iar acum, când a venit în țară, s-au întâlnit. Problema a apărut cu fostul iubit al tipei, cadru militar (Călin, 41 ani), care era orbit de gelozie și... s-a iscat bătaia!

 

“Am cunoscut-o pe femeia aceasta, pe Facebook, pe când mă aflam în Spania. Aşa că, sosit în vacanţă acasă, ne-am dat întâlnire şi am ieşit  împreună într-un local din oraş. La un moment dat, în timp ce ne aflam cu paharele de vin în faţă, i-a sunat insistent telefonul şi cel aflat la capătul firului a început s-o injure şi să o ameninţe cu moartea, cerându-i să-i spună unde se află. Aşa mi-a mărturisit femeia, stânjenită, că e vorba de fostul ei prieten, Călin, un cadru militar din zonă, în vârstă de 41 de ani, de care s-a despărţit cu ceva vreme în urmă. I-am luat atunci telefonul din mână şi am vorbit şi eu cu el, încercând să-l conving să se resemneze cu situaţia. Însă cuvintele mele, în loc să-l potolească l-au agitat şi mai tare.”, povestește Horațiu, citat de Gazeta de Cluj.

După ce au urcat în apartamentul femeii, situat la etajul IV, cei doi s-au trezit cu fostul iubit la ușă, iar între cei doi foști amorezi a izbucnit un scandal cu înjurături de tot felul.

După acest incident, Horațiu a decis să plece.

”Apoi, dezamăgit de incident, am mai rămas pentru câteva minute, după care am părăsit apartamentul femeii. Apoi am coborât, precaut, ştiind că individul – militar de profesie şi consumator fervent de droguri, după cum mi-a spus ea – este extrem de violent”, a mai povestit acesta. Numai că acolo îl aștepta ”fostul”, într-o mașină.

“A coborât din maşină, s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă-s tipul cu care a vorbit la telefon în urmă cu câteva minute. Eu, ca să evit un conflict deschis, i-am spus că nu, la care individul a început să mă injure şi să-mi spună că mi-a recunoscut vocea şi nu pot să mă ascund. Apoi m-a atacat, cu pumnii. M-am apărat cum am putut şi am reuşit să-l imobilizez la pământ, fără să-l lovesc, doar atât cât să nu apuce să mă mai pocnească el. Dacă doream îl făceam praf, dar am evitat acest lucru, ca să nu-i dau prilej să-mi facă după aceea probleme. Iar el, văzând că-s mai puternic, a dispărut rapid de la faţa locului, nu înainte însă de a-i reţine numărul de înmatriculare al maşinii”, arată bărbatul.  

La fața locului a ajuns și Poliția, iar Horațiu a mers la IML, pentru obținerea unui certificat medico-constatator al agresiunii.

El spune că ”fostul” o terorizează pe bruneta focoasă să-l determine să renunțe la plângerea penală, pentru a nu-i crea probleme cadrului militar violent, cu atât mai mult cu cât, menționându-se și consumul de droguri, unitatea militară la care lucrează ar putea decide să-i facă analizele de sânge, iar dacă ar rezulta acest consum de droguri, ar putea fi dat afară! Bruneta focoasă i-a cerut, prin sms, să ”uite tot” și să plece înapoi în Spania fără a continua demersurile cu plângerea penală. Însă, Horațiu spune că nu va renunța!

La IML s-a prezentat, după o zi, și Călin, agresorul. ”Acesta, la rândul său prezintă o julitură în partea dreaptă a capului, mai exact în zona tâmplei. Însă, interpelat de către reporterul Gazeta de Cluj, pentru a-şi prezenta punctul de vedere, evită cu abilitate să facă acest lucru. Se mulţumeşte să-şi scoată şi el un certificat medico-legal, oripilându-i apoi pe medici prin purtarea lui: la ieşirea din cabinet, nemulţumit probabil de numărul zilelor de îngrijire consemnate în certificat trânteşte puternic uşa încăperii, de parcă ar fi vrut să o smulgă din ţâţâni. Practic, o nouă probă a comportamentului deviant al militarului profesionist, aducând astfel o notă de îndoială asupra controalelor psihologice efectuate în această “zonă” unde folosirea armamentului e la ordinea zilei, autorul acestor rânduri fiind convins că o manifestare cu urmări tragice e oricând posibilă şi în acest caz, precum în atâtea altele”, menționează reporterul Gazeta de Cluj.

Foto: arhivă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Marian Catalin · 16:27 13.01.2019
    Na oameni ce avem in institutiile publice !!! Trag p...a in ea tara , plina de "Jmecheri de ocazie" care le plange creierul de foame !!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator