fbpx

Icon Scrie un comentariu

copilas

Băiețelul născut pe data de 2 ianuarie, la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie "Dominic Stanca" din Cluj, cu o malformație gravă a inimii, a intrat în operaţie.


Operația băiețelului născut la Clinica "Dominic Stanca" din Cluj-Napoca, diagnosticat cu transpoziția vaselor mari si defect septal, o gravă malformație a inimii, a întârziat din pricina faptului că singurii medici capabili de o astfel de intervenție erau în concediu. 

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a fost cel care a atras atenția asupra acestui caz.

”Să ne rugăm pentru Ștefan Zoltan! Acum 2 ore Ștefan a intrat în sala de operație unde medicul Manuel Chira și echipa de cardiologi de la Institutul Inimii din Cluj se străduiesc să- i salveze viața. Planul inițial care se centra pe o intervenție în doi pași la Clinica Polisano din Sibiu, intervenție care trebuia realizată de medicul Costache și echipa de cardiologi din Bristol, a fost abandonat pentru că starea de sănătate a lui Ștefan s-a deteriorat peste noapte. Le ținem pumnii doctorilor din Cluj și avem deplină încredere în profesionalismul lor!", transmite deputatul USR, Emanuel Ungureanu.

Citește și:

Drama turdeanului al cărui copil, nou-născut, nu a fost operat pentru că... medicii erau în concediu!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator