fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

accident tir kaufland

Un TIR care transportă marfă pentru depozitul Kaufland a ieșit în decor, în jurul amiezii, pe centura Vâlcele-Apahida. Asta după ce aseară, un alt TIR a ieșit de pe carosabil, pe aceeași centură!

 

”Pe Centura Vâlcele - Apahida, un TIR care transporta marfă pentru Kaufland a derapat şi a ieşit de pe carosabil. O bandă a fost blocadă în urma acidentului, aşa că circulaţia se desfăşoară alternativ, pe câte un sens. Poliţia a ajuns la faţa locului”, scrie Ziar de Cluj.

Șoferii reclamă faptul că nu s-a intervenit eficient pe șosele, iar din acest motiv condițiile de deplasare sunt sub orice critică! Fără aderență, TIR-urile de tonaj mare sunt într-un risc permanent, în zonele de curbe.

Citește și:

Accident pe centura Vâlcele-Apahida! A ajuns cu TIR-ul în șanț!

Tot aseară, în zona localității Sighișoara, un alt TIR, care transporta marfă pentru depozitul Penny din Turda, a fost implicat într-un accident. Șansa șoferului turdean a fost că, fiind atent, a reușit să tragă de volan și să scape de un impact frontal. Celălalt șofer de TIR, care a intrat într-un impact frontal, a suferit grave răni, pierzându-și un picior!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator