fbpx

Icon 2 Comentarii

deszapezire turda campia

Pe internet au apărut fotografii care prezintă diferența între intervenția de la Turda și cea de la Câmpia Turzii, în ceea ce privește deszăpezirea, internauții spunând că la Turda s-a intervenit (SC Domeniul Public Turda SA), dar la Câmpia Turzii SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA este depășită de situație.

 

Singurul site plătit de SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, pentru a prezenta realitatea într-o altă interpretare, recomandă cetățenilor să... nu se deplaseze! 😂

”RefleqtMedia a pornit pe străzile din oraș, pentru a vedea care este starea carosabilului și, cu toate că urmele utilajelor de deszăpezire încă persistă, zăpada care cade necontenit periclitează aderența anvelopelor.

Ca atare, evitați să vă deplasați cu autoturismul personal și faceți-o doar în cazurile de maximă necesitate, pentru că se circulă în condiții de iarnă”, spune jurnalistul Ovidiu Bucur, care cu echidistanță nu spune nimic despre intervenția dezastruoasă a celor de la Domeniul Public Câmpia Turzii, societate condusă de directorul Giurgiu Călin Dan, dar recomandă cetățenilor să... nu circule! ”Eforturile echipelor de la deszăpezire par aproape redundante” pe timp de iarnă, susține publicația condusă de jurnalistul Ovidiu Bucur.

De altfel, este cunoscut faptul că directorul societății nu reușește să-și coordoneze activitatea în mod eficient. La ultimele ninsori mai serioase, primarul Dorin Lojigan a fost nevoit să iasă pe teren aproape toată noaptea, pentru a supraveghea intervenția, directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA fiind ”luat prin surprindere” de ninsori.

Directorul societății a fost implicat, anul trecut, într-un scandal privind cheltuirea banilor societății în mod discreționar. La vremea respectivă, el motiva că până la suma de 130.000 de lei/cheltuială poate face ce vrea cu banii societății.

Citește și:

Directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii: Până la suma de 132.519 lei, pot cheltui cum vreau eu banii societății!

Ulterior, pe final de an, societatea s-a trezit într-un colaps financiar, respectiv în imposibilitatea de a mai achita facturile curente și cheltuielile curente, motiv pentru care a făcut o soicitare către Consiliul Local să i se aprobe o linie de credit de 500.000 de lei. Asta în condițiile în care directorul își achiziționase, tot în 2018, un autoturism VW Tiguan Attitude Sport&Sty 2.0 TDI DSG 4M, în valoare de 58.895 lei. Probabil, ca să se poată deplasa prin nămeții pe care societatea pe care o conduce nu-i poate curăța.

Citește și:

SC Domeniul Public Câmpia Turzii este în colaps financiar?! Vor să ia un credit de 500.000 de lei!

Aproximativ acum un an, societatea condusă de Giurgiu Călin Dan a fost implicată îtr-un alt scandal, care a ajuns inclusiv la o televiziune națională, respectiv procedura de asfaltare ”cu punga”, realizată sub podul de la calea ferată, pe strada Laminoriștilor. Cei care traversează zona în prezent văd cât de ”eficientă” a fost intervenția: riști să-ți ”rupi” mașina din pricina craterelor!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    eddy68880 · 17:08 11.01.2019
    trebuia sa mergeti la ora9 catre cluj sa vedeti cum lucreaza cj cluj
  • Acest comentariu este nepublicat.
    POP · 12:10 12.01.2019
    Societatea domeniului public din Campia Turzii...mereu si-a batut joc de populatie !Cand ninge in afara de a da zapada la o parte nu fac nimic! Mergeti in Turda sau Cluj sa vedeti ca nu este deloc zapada pe carosabil, zapada este topita...! Ciudat nu-i asa?! Orasul Campia Turzii este un oras "primitiv" condus de niste iresponsabili cu burta de parca sunt in luna a 9-a, grasi ca mananca ca porcii pe banii nostri...!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator