fbpx

Scrie un comentariu

terasament autostrada

Asociaţia Pro Infrastructură (API) începe anul cu noi imagini de pe șantierul lotului Iernut - Chețani al Autostrăzii Transilvania (A3), în zona Luduș - Bogata.


Pe pagina de Facebook a ONG-ului pentru infrastructură au apărut mai multe imagini cu stadiul lucrărilor pe lotul Iernut-Chețani, în zona Luduș-Bogata, acolo unde mișcarea în teren a încetinit considerabil odată cu problemele financiare ale constructorului italian Astaldi SpA.


"Stadiul oficial este de aproximativ 60% pe acest tronson de 17,9 km. Din păcate, situația financiară a constructorului italian Astaldi este în continuare foarte complicată (un fel de insolvență), mobilizarea în teren având mult de suferit spre sfârșitul lui 2018, după ce progresul în prima parte a anului trecut a fost consistent.

Astfel, este greu de crezut că își va putea reveni în timp util pentru a mări ritmul execuției și a finaliza proiectul în 2019. Dacă nu se vor rezolva rapid problemele, va trebui să așteptăm până în 2020 ca să circulăm de la Chețani (Luduș) până la Aeroportul Târgu-Mureș", transmit reprezentanţii ONG-ului pentru infrastructură.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator