fbpx

Scrie un comentariu

ger

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până în 13 ianuarie, în regiuni din ţară. În Transilvania, temperaturile scad semnificativ până în 7 ianuarie, când maximele zilei vor fi negative. Trecător, vor mai fi ninsori slabe.


În Transilvania, valorile termice nu vor avea variații semnificative în primele trei zile, când media maximelor va fi de 1-2 grade, iar a minimelor de -4 respectiv -3 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel că până în data de 7 ianuarie temperaturile diurne vor avea în medie între -6 și -3 grade, iar cele nocturne în general între -10 și -12 grade și vor caracteriza o vreme geroasă.


Din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, dar media maximelor termice nu va mai depăși -2 grade, iar cea a minimelor -8 respectiv -7 grade. 
Trecător, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, în general slabe cantitativ, aproape zilnic.

La munte, media temperaturilor maxime va avea variații între -5 grade în primele zile de prognoză și -12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar a celor minime între -8 grade la început și -17…-16 grade în cele mai reci nopți (4, 5 ianuarie).


Temporar, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare în fiecare zi, pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ.


sursa: meteoromania.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator