fbpx
Icon Scrie un comentariu

arieseni

A început sezonul de schi la Șureanu și Arieșeni. Datorită vremii prielnice și a ninsorilor din ultimele zile, iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de un strat satisfăcător de zăpadă pe pârtiile din Munții Șureanu, respectiv din stațiunea montană Arieșeni.


Având în vedere ninsorile și răcirea vremii din ultimele zile, starea pârtiilor de schi de la Arieșeni sunt deschise și își așteaptă turiștii!


Pârtiile ultraîncărcate de zăpadă fac ca sezonul să continue în cele mai bune condiții. Vor urma ninsori, ger și viscol intens, așadar pregătiți-vă pentru un final de an cu iarnă aspră.


Starea drumului: este accesibil oricărui tip de autovehicul.


Pârtii, strat de zăpadă și instalații de cablu: se schiază pe ambele pârtii (Vârtop 1 și Vârtop 2). Zăpada este arhisuficientă, stratul bătătorit măsurând în jur de 60 cm. Totodată, instalațiile de transport pe cablu funcționează în regim normal.


Servicii: asistenţă Salvamont la baza pârtiilor; școală de schi & snowboard la baza pârtiilor; centre de închirieri schiuri & plăci la baza pârtiilor; restaurante și unități de cazare la baza pârtiilor și în stațiune.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator