fbpx

Scrie un comentariu

incendiu casa

Pompierii turdeni au intervenit în urmă cu o oră pe strada Libertății din localitate, unde a fost semnalat un incendiu la un apartament.

 

Evenimentul a avut loc în blocul situat vis-a-vis de fostul TV Cablu. Din informațiile pe care le deținem a luat foc o instalație ornamentală de Crăciun. S-a creat panică de la fumul degajat de elementele combustibile aflate în preajma corpului de iluminat.

Locatarii au inhalat și ei fum, a intervenit și un echipaj de prim-ajutor. Proprietara apartamentului a fost transportată la spital pentru investigații medicale. În cameră a ars mobilierul și bunuri aflate în încăpere în proporție de 25%.

„Intervenția a fost de scurtă durată, proprietarul a reacționat la timp și a scos siguranțele pentru a limita incendiul....totul a pornit de la instalația electrică suprasolicitată, pe o singură priză erau mai mulți „consumatori” instalația s-a supraîncălzit, în încăpere a ars o parte din mobilier și alte bunuri. Doamna în vârstă de aproximativ 68 de ani a fost transportată de un echipaj medical la spital, prezenta agitație psihomotorie, posibil să fi inhalat și fum, pentru siguranță având în vedere vârsta a fost preluată și dusă la spital pentru ca să nu apară complicații...” explică maiorul Biriș Andrei de la ISU Cluj.

Arhivă/Foto.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator